WIE WIJ ZIJN

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van bewindvoering. Wij doorzien wat het voor u betekent om de financiën uit handen te geven.    Wij bieden   daarom op   professionele    en   betrokken   wijze ondersteuning    aan mensen   die   door    bijzondere omstandigheden hun financiën (tijdelijk) niet meer kunnen regelen.

Wij voeren alle noodzakelijke financiële handelingen voor u uit. Hierbij kan gedacht worden aan het begeleiden bij het opstellen van het verzoekschrift tot onderbewindstelling,   het controleren   van de inkomsten    tot aan   het uitvoeren   van betalingen en aanvragen van toeslagen.

Onze werkwijze

De werkwijze van Jurist &  Bewind is  uniek,   omdat  wij voor elke cliënt op maat een passende plan van aanpak opstellen. Het belang van u staat hierbij   altijd   voorop.    Wij handelen vanuit betrokkenheid, op een open, respectvolle,   eerlijke en transparante manier. Door meteen vanaf de start samen op te trekken en duidelijke afspraken te maken ontstaat een goede wisselwerking en meerwaarde voor zowel  de  bewindvoerder als voor    u.    Wederzijdse     vertrouwen     en     voldoende communicatie tussen bewindvoerder en cliënt zijn belangrijke factoren die een rol spelen bij een     actieve    samenwerking. Door een actieve samenwerkingsrelatie met de u aan te gaan zijn wij in staat om onze diensten op maat   aan    te    bieden.

Lid van Horus

Jurist & Bewind is lid van de vereniging voor professionele bewindvoerders en inkomensbeheerders (BPBI). Naast de rechtbank houdt de BPBI ook toezicht op de professionaliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit betekent dat onze dienstverlening aan hoge kwaliteitseisen voldoet. Met ons zijn cliënten verzekerd van goede en professionele dienstverlening.

ORGANISATIES MET WIE JURIST & BEWIND SAMENWERKT

Jurist & Bewind heeft samenwerkingen met verschillende lokale fondsen en maatschappelijke organisaties zoals Stichting Babyspullen, Stichting Jarige Job, Nationaal Fonds Kinderhulp, Stichting Nationaal Hulp Fonds, Voedselbanken, Sinterklaasbank en Jeugdsportfonds Sport & Cultuur.

Vraag & antwoord

Voor al uw vragen kunt u contact met ons opnemen