ONZE
BEWINDVOERDERS

Over Jurist & Bewind

Jurist & Bewind begrijpt dat uw geld uit handen geven geen makkelijke keuze is. Bij Jurist & Bewind kunt u rekenen op deskundige professionele bewindvoerders. Eerlijke en transparante communicatie staat voorop.

Hieronder treft u een overzicht van de beschikbare bewindvoerders. Heeft u bij aanmelding voorkeur voor een van onze bewindvoerders? Meldt u dan aan met behulp van de contactgegevens van die bewindvoerder. Geen voorkeur? Dan kunt u naar GRATIS aanmelden.

Waarom kiezen voor

Jurist & Bewind?

 

  Deskundige bewindvoerders
  Snelle en simpele aanmelding
  Ruime bereikbaarheid
  Transparant en persoonlijk

ONZE BEWINDVOERDERS

V. Hernandez

Bewindvoerder

“Als ervaren hulpverlener heb ik mij de afgelopen 22 jaren bezig gehouden met het coachen en begeleiden van clienten. In 1997 ben ik begonnen als administratief medewerkster bij een indicatieorgaan CIZ. Daarna ben ik gaan studeren om Maatschappelijk werker te worden. Na mijn studie heb ik vijf jaar lang gewerkt als Maatschappelijk werker en vervolgens de stap gemaakt om als schuldhulpverlener aan de slag te gaan. Dit heb ik ruim negen jaren gedaan. Ik heb vooral met groepen gewerkt, trainingen gegeven, procedures geschreven en beleidstukken herschreven. Wat ik belangrijk vind is om transparant te werken en passie te hebben voor het vak dat je beoefent!!”

v.hernandez@juristenbewind.nl

S. Esenkaya

Bewindvoerder

“Ik ben aan de slag gegaan als assistent-bewindvoerder. Tijdens deze periode heb ik de opleiding HBO-Rechten afgerond. Om nog meer te kunnen betekenen voor mijn cliënten heb ik de overstap gemaakt naar professionele bewindvoerder.
Dankzij mijn ervaring en juridische kennis ben ik goed in staat om cliënten bij te staan die niet alleen problemen hebben met financiën en schulden, maar ook problemen hebben op andere gebieden. Hierbij kan gedacht worden aan het aanvragen van de juiste uitkeringen en het treffen van maatregelen om een woningontruiming te voorkomen.

Een goede samenwerking tussen cliënt en bewindvoerder bestaat alleen wanneer sprake is van wederzijdse vertrouwen, communicatie en openheid van zaken. Naast een goede samenwerking vind ik het belangrijk dat er wordt gewerkt aan de zelfredzaamheid van mijn cliënten.”

s.esenkaya@juristenbewind.nl

Meer weten over hoe wij u kunnen helpen?